De kosten van kunstgras

Kunstgras van Vario Grass

Al ruim zeven jaar is ons bedrijf actief in de verkoop en aanleg van kunstgras. Wij noemen onszelf niet voor niets “Masters in Green”.  Met onze kennis en ervaring zijn wij een goede partij om mee in zee te gaan. Zeker ook omdat wij al jaren samenwerken met Royal Grass. Dit bedrijf heeft met gedegen onderzoek verschillende soorten kunstgras ontwikkeld dat geschikt is voor onder andere tuinen, terrassen en rotondes. Doordat zij blijven investeren in onderzoek en kwaliteitsverbetering slagen zij erin om altijd weer een kwalitatief hoogstaand product af te leveren.

De kosten van kunstgras

Het is moeilijk op voorhand te zeggen hoe duur de aanschaf van kunstgras voor u precies zal zijn. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Deze zijn:

  • De verwijdering en het afgraven van het bestaande gazon;
  • De plaatsing van een nieuwe fundering (bijvoorbeeld zand, menggranulaat of lava);
  • De aanschafkosten van het kunstgras zelf;
  • Het aanleggen hiervan.

Doordat al deze punten van invloed zijn, is het lastig om een algemene prijsopgave te geven. Daarom bieden wij alle geïnteresseerden een persoonlijke offerte aan. Deze kunt u aanvragen via onze website. Als u het formulier zo zorgvuldig mogelijk invult, kunnen wij een nauwkeurige indicatie geven van de kosten. Bovendien zijn wij zo in staat om goed te adviseren over de concrete situatie.

Verschillende soorten

Zoals gezegd heeft Royal Grass allerlei verschillende soorten kunstgras ontwikkeld. Er is altijd wel een type te vinden dat perfect op uw wensen aansluit. Om het aanbod helder te maken, hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van de typen kunstgras. U kunt zich op onze site oriënteren, maar u bent uiteraard ook welkom om onze showtuin in Lichtenvoorde te bezoeken. Daar kunt u het aanbod bekijken en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.