Wij grossieren in de mooiste trouwjurken

Nieuwe trouwjurken

Het staat als een paal boven water dat u er op en top verzorgd en goed gekleed uit wilt zien als u gaat trouwen. Dus is binnenkort de grote dag gepland en bent u op zoek naar mooie trouwjurken? Kijk dan even op de website van Valkengoed. Hier vindt u alvast een voorproefje van wat wij in onze winkel voor u in petto hebben.

 

  • Trouwjurken leveren is onze passie.
  • Wij leveren een advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken.
  • Wij vragen niet de hoofdprijs voor onze bruidsmode, maar hanteren lage prijzen.
  • Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u aan onze geweldige service, waar u jaren na dato nog aan terug zult denken.

Wij grossieren in de mooiste trouwjurken

Het is een feit dat uw trouwdag de dag van uw leven is. Dan wilt u er natuurlijk op uw best uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor de bruidegom de beste trouwpakken in de aanbieding. Voor de bruid hebben wij de allermooiste trouwjurken, tegen aan scherpe prijs. U kunt dus beter niet met een van onze concurrenten in zee gaan, want bij ons bent u altijd voordeliger uit. En dan hoeft u geen concessies te doen op het gebied van mode en kwaliteit. Wij leveren werkelijk trouwjurken van de hoogste klasse. Dat staat vast.

Uw wensen staan centraal

Wij houden te allen tijde rekening met wat u wilt. Het gaat ten slotte allemaal om u en uw verloofde. Trouwen is een groot feest en dat moet gevierd worden. Prachtige trouwjurken hangen bij ons voor het uitzoeken. Wij hebben geen ‘nee’ te koop en zijn van alle markten thuis. Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Op onze site vindt u onze contactgegevens. Laat dus snel iets van u horen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.