Wilt u meer weten over een nieuwe badkamer?

Nieuwe badkamer

Baalt u ook zo van die lekkende douchecabine? Vindt u het ook behoorlijk vervelend dat u geen bad hebt? Dan is het tijd voor een nieuwe badkamer. En nergens kunt u die beter halen dan bij Sanitairtotaal in Oud Gastel.

  • Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan te allen tijde voor u klaar om u een rondleiding te geven in onze mooie showroom.
  • Wij hanteren de laagste prijzen voor zowel onze producten als onze diensten.
  • Bij ons profiteert u altijd van een klantvriendelijke service, waar u nog jaren na dato aan terug zult denken.

Wilt u ook graag in zee gaan met zo’n bedrijf waar de klant nog echt koning is? Kom dan snel eens langs in onze winkel!

Wilt u meer weten over een nieuwe badkamer?

Als u eenmaal een besluit hebt genomen dat u een nieuwe badkamer wilt laten installeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren deze klus met de grootste precisie uit, en dat tegen een laag tarief. U kunt altijd van ons op aan. Onze vakkundige medewerkers weten van de hoed en de rand en weten precies hoe zij een nieuwe badkamer bij u moeten maken. Zij luisteren naar uw wensen en begrijpen wat u wilt. Hen is werkelijk niets te gek. Wilt u meer weten over onze geweldige service? Neem dan even contact met ons op. Dan zult u wel merken dat uw wensen bij ons centraal staan.

Bel ons gerust op

Als u graag zelf een bad, een douche, een toiletpot en een wastafel voor in uw nieuwe badkamer uit wilt zoeken, dan bent u altijd welkom in onze grote showroom. Wij hebben bijna alles op voorraad en geven u uitgebreid de kans om alles uit te proberen. Is het niet fantastisch?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.