Bedrijfskleding retour sturen

Bedrijfskleding uit Purmerend

In Noord-Holland ligt het mooie stadje Purmerend. Wij van www.bedrijfskledingtotaal.nl zijn daar al meer dan 25 jaar gevestigd. Uiteraard zijn wij niet begonnen met het internet, dat was er vroeger nog niet. Tegenwoordig wel en dat scheelt ons en u enorm veel papierwerk. Voor u is het makkelijk omdat alle informatie over bedrijfskleding allemaal te vinden is op onze overzichtelijke webpage. Voor ons is het ook erg fijn werken want alle bestellingen worden zo mooi onder elkaar en overzichtelijk weer gegeven. Daarnaast bevindt ons magazijn, waar we alle bedrijfskleding opslaan, zich in Zeeland. We kunnen nu direct de bestellingen naar hen doorsturen en kunt u binnen enkele dagen de bestelling voor de deur hebben staan.

Bedrijfskleding retour sturen

We willen graag u als klant voor een lange periode aan ons binden. Daarom doen we er alles aan om de bedrijfskleding goed voor de dag te laten komen. We hebben daarom goede deals met onze leveranciers. Zij zijn allen erg bekend en hebben een goede reputatie. Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets mis gaat. Wellicht een productiefoutje of wellicht is er iets in het order pikken verkeerd gelopen. U kunt altijd uw bedrijfskleding terugsturen. Daar doen wij niet moeilijk over. U mag altijd eerst de bedrijfskleding passen en als het echt niet goed zit, of het staat niet goed bij uw bedrijf dan kunt u het vrijblijvend terugsturen binnen 10 dagen. U begrijpt wel dat we bedrijfskleding die voorzien zijn van een logo niet terug kunnen nemen. Wij storten dan het geldbedrag zo snel mogelijk weer terug op uw rekening en hopen dan op een hernieuwde samenwerking.

Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook

U leest het, wij willen alleen het beste voor u en willen u graag voorzien van persoonlijk advies. Hopelijk tot zeer snel!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.