Intensief

Heb je wel eens eerder tafeltennis gespeeld? Ik heb het wel eens gedaan en het is zo leuk en ontspannend! Het Tafeltenniscenter heeft bijvoorbeeld speciale tafels voor binnen. Als je wil zijn er ook tafels voor intensief gebruik. Als je veel speelt, dan is het handig en aan te raden een extra stevige tafel te hebben. Het blad is vaak dikker dan dat van een lichtere tafel en de poten zijn groter of zwaarder. Deze tafels worden ook veel verkocht aan scholen, kantoren of instellingen. Vooral daar is het advies om stevigere tafels te hebben. Wil je thuis zo’n stevige tafel hebben, dan is deze uiteraard bij ons te bestellen. De tafeltennistafels zijn van de beste merken en daarom zit er minimaal één jaar garantie op. De merken zijn Heemskerk en Cornilleau.

Jaren

Op de tafels kun je vele jaren met plezier spelen. Ook heeft het Tafeltenniscenter professionele wedstrijd tafels voor de intensieve speler. Deze tafels zijn vaak te zien in officiele wedstrijden en competities. De tafels zijn van perfekte kwaliteit en hebben een zeer degelijk blad. Verder is het onderblad ook zeer stevig. Op deze tafels kan je met gemak tien jaar spelen zonder dat er iets kapot gaat. Voor een indoor tafeltennistafel kan je kijken op http://www.tafeltenniscenter.nl/. Op de site staan mooie en duidelijke foto’s en ook batjes, balletjes of bags zijn online te bestellen.

Tuin

Ook voor een goede en mooie outdoor tafel voor in de tuin kan je bij ons terecht. Deze tafeltennistafels zijn wat lichter en daardoor makkelijker te verplaatsen. Deze zijn echt perfekt voor in de tuin en ook opbergen na het spelen kan prima. Je kan ‘m zo opklappen en de garage inrijden. Of je laat de tafel gewoon buiten staan. Alle tafels worden bij je bezorgd en zijn van zeer goede kwaliteit. Er zit minimaal één jaar garantie op. De tafels hebben bladen in hele mooie kleuren. Je kunt denken aan groen, blauw of grijs. Wie weet heb je wel een mooi balkon of terras. Ook daar kan je natuurlijk lekker spelen of oefenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.