Service bij de aanschaf van uw stoomcabine

Kenmerken van onze stoomcabine

Mogelijk bent u op zoek naar een stoomcabine en heeft u zich al ingelezen in het onderwerp. Wellicht dat u daarom op zoek bent naar meer specifieke informatie over een bepaalde stoomcabine. Bij www.sanitairtotaal.nl zit u goed, of het nu gaat om een cabine voor 1 of 2 personen of van een bepaald voorkeursmerk. Zo hebben wij de Mocoori stoomcabine, een geweldig product in de SHA serie. Kenmerken van deze serie zijn onder andere:

 

  • Zowel de douchebak als het dak is vervaardigd uit mineraalmarmer
  • Het middenconsole en de onderplint van de douchebak zijn gemaakt van aluminium en in de kleur zilver gespoten
  • Het verbruik is ongeveer 3,3 KWH
  • Het veiligheidsglas, beschikbaar in diverse tinten, is 8 mm dik
  • Het middenconsole bevat onder andere een thermostaat- en omstelkraan, een messing verchroomde glijstang, LCD scherm, LED-verlichting en een aansluiting voor MP3 en iPod.

 

Daarnaast bevindt zich op dit middenconsole een knop om licht te dimmen, een instelling voor tijd en temperatuur van de stoomgenerator en een lock functie. Alsof al deze functies nog niet genoeg zijn, profiteert u bij ons ook van andere zaken als het gaat om de aanschaf van een stoomcabine.

Service bij de aanschaf van uw stoomcabine

Natuurlijk laten we u niet naar huis gaan met uw stoomcabine alleen; u krijgt er ook een stukje service bij. Onze producten zijn gecontroleerd en getest op onder andere kwaliteit en duurzaamheid en hebben dan ook de benodigde keurmerken. Antibacteriële afvoerleidingen, roestvrijstalen onderdelen en een nette afwerking zijn andere kenmerken van onze producten. Daarnaast hebben wij ook op de langere termijn onderdelen leverbaar.

De beste keus

Een stoomcabine aanschaffen bij SanitairTotaal betekent dan ook dat u de beste keus maakt. Hopelijk kunt ook u binnenkort in uw eigen cabine stappen en genieten van uw welverdiende rust!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.