Statische raamfolie

Goedkope raamfolie

Bent u het zat om altijd maar ondermaatse raamfolie op uw ramen te plakken? Ze vallen er al vaak snel af omdat de plak laag simpelweg weigert zijn werk te doen, of omdat de zon wellicht zijn tol heeft geëist. Onze raamfolie gaat niet op de eisen van de zon in en zal door de speciale combinatie van onze lijmsoorten extra lang meegaan. Er is zelfs recyclebare raamfolie zodat u ze door het hele huis kunt blijven gebruiken. En dat is wel zo handig voor uw portemonnee. Of u nu op zoek bent naar zonwering, versiering of blindering, bij ons op voordeligraamfolie.nl komt u zeker aan uw trekken. Niet voor niets zijn wij de nummer een leverancier in Nederland op het gebied van raamfolie.

Statische raamfolie

Een groot voordeel van statisch folie is dat er geen lijm nodig is om het te bevestigen op uw ramen. Daardoor is het ook weer makkelijk om het te verwijderen als u andere doeleinden hebt. Het folie is op die manier talloze keren te gebruiken en dat scheelt weer een hoop ellende. Het fijne daarnaast is dat er gen lijmresten op de ramen achterblijven. Dat scheelt enorm aan schoonmaakuurtjes waarbij u met een krabbertje die vieze lijmresten van uw ramen moet peuteren. Niet alleen met zelfklevende, ook met statische raamfolie kunt u uw eigen naam, logo, huisnummer en ga zo maar door uitsnijden in het folie. Dus hebt u tegelijkertijd ook nog de mogelijkheid om u op deze wijze te profileren en presenteren. Dit is eenvoudig te doen met bijgeleverd foliemesje.

Bezoek de webshop

Om eens rustig alle varianten aan folie te bekijken raden wij onze website aan. Hier vindt u alle merken en types die we hebben onderverdeeld in de drie welbekende categorieën. Na het maken van uw keuze kunt u bestellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.