Kunstgras voldoet aan mijn wens

Kunstgras op ons dakterras

Wij huren al jaren de bovenste verdieping van een appartementencomplex. Het is heerlijk wonen op deze verdieping en we hebben er absoluut geen spijt van. We hebben een super mooi dakterras die ons veel plezier geeft in de zonmaanden. De vlonders werden na een regenperiode enorm glad en dat vonden we maar niets. In het begin let je er wel op, maar op den duur geeft dat irritatie. We hebben lang gezocht naar een oplossing en die kwam er. Bij toeval kregen we iets te horen over kunstgras op een dakterras. In eerste instantie vonden we dit idee raar en gek, maar bij het bezinken van de info begon het bij ons te leven. Een mooi groen veld met een tuinset en een hangmat. Als hier geen groen is, dan halen we het er gewoon naar toe.

Kunstgras voldoet aan mijn wens

Na honderden verschillende vlonders hebben gekeken en er niets positiefs uitkwam was het duidelijk. We willen wat anders en dat anders is kunstgras. Het idee werd uitvoering en we bedachten een aantal voordelen:

  • geen gladde houten vlonders meer
  • het tuin idee creĆ«ren op een dakterras
  • een stabiele factor als ondergrond.

We hebben het laten leggen en het overtreft al onze verwachtingen. De uitstraling van ons dakterras is uniek en mooi. Het kunstgras geeft hetgeen wat we al jaren missen op de bovenste verdieping: een groene tuin.

Blote voeten

Afgelopen zomer heb ik iets gedaan wat voorheen niet prettig was. Ik heb heerlijk met blote voeten op mijn dakterras gelopen. Het kunstgras voelt lekker en zacht. Ook wordt het niet onverwacht glad. Het is veilig en buitengewoon aangenaam. Mensen kijken op wanneer ze op visite komen. Gras op de bovenste verdieping dat kun je jezelf niet voorstellen. We hebben gevonden wat we altijd al wilden.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.