Betrouwbaarheid en veiligheid van onze speelkleden

Fleurige speelkleden

Bij het inrichten van je huis kun je een heleboel afwegingen en overwegingen krijgen. Je wilt natuurlijk dat het interieur van je huis functioneel is, maar het moet ook een beetje gezellig en huiselijk worden. Indien u kinderen heeft, komen er extra overwegingen met betrekking tot de inrichting. Kinderen moeten binnenshuis immers veilig kunnen leven en spelen. Aan de andere kant moet het interieur ook aangepast zijn op kinderlijk speelgeweld. Dat kinderen vlekken maken, is natuurlijk geen nieuws. Daarom moeten de meubelen en speelkleden in uw interieur gemakkelijk te reinigen zijn en niet overdreven breekbaar. Daarnaast is het voor mensen die kinderen hebben belangrijk dat het interieur geen gevaar vormt voor de kinderen zelf. Kunststoffen moeten dus antiallergeen zijn en geen gevaarlijke chemische stoffen bevatten die in aanraking kunnen komen met huid, ogen of mond. Bij de selectie van bijvoorbeeld speelkleden komt dus van alles kijken. Bent u op zoek naar een vloerkleed voor de huiskamer of speelkleden voor de kinderen? De speelkleden op speelkledenwinkel.nl voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn van een zeer hoge kwaliteit, doordat ze moet de hand vervaardigd zijn en gecontroleerd zijn op de aanwezigheid van stoffen die allergieën kunnen opwekken. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze webwinkel en de goede kwaliteit van de speelkleden in ons assortiment.

Betrouwbaarheid en veiligheid van onze speelkleden

Op speelkledenwinkel.nl zijn we gespecialiseerd in aantrekkelijke en kleurige speelkleden voor kinderen. De kleden zijn leuk voor in de kinderkamer, maar vaak zijn de ontwerpen ook nog geschikt voor de huiskamer. Wij zijn een bedrijf dat constant met de trends van de interieurbranche meegaat. Als u dus bij ons een kleed aanschaft, weet u zeker dat u een trendy interieur heeft! Wij houden erg van felle kleuren, en ons aanbod omvat dat ook pittige en moderne ontwerpen in alle kleuren van de regenboog. Maar ook de mensen die op zoek zijn naar eenvoudiger speelkleden kunnen bij ons terecht. Kijk maar eens op de website om precies te zien wat er in ons aanbod zit. De betrouwbaarheid en veiligheid van de speelkleden van Arte Espina is gegarandeerd. Daar kunt u 100% vanuit gaan, omdat de producten zijn gekwalificeerd met verschillende kwaliteitslabels en keurmerken.

  • Anti-allergeen: het Oeko-Tex keurmerk garandeert dat het materiaal van de speelkleden 100% gecontroleerd is op allergenen en chemicaliën die de gezondheid van uw kind kunnen beïnvloeden. Met dit keurmerk kunt u er dus vanuit gaan dat uw zoon of dochter veilig kan spelen.
  • Het kwaliteitslabel TüV/TFI garandeert kwaliteit die gepaard gaat met veiligheid. Dit kwaliteitslabel is internationaal erkend. De speelkleden van Arte Espina zijn handgemaakt en uitvoerig gecontroleerd. Uw kinderen lopen geen risico door te spelen op dit materiaal.

De speelkleden van Arte Espina zijn met de hand gemaakt, op ambachtelijke wijze. Daarom kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. Het menselijke oog ziet immers meer dan een automaat! Niet langer heeft u de last van fabrieksfoutjes. De vaardigheid van de menselijke hand is een garantie op hoge kwaliteit. De speelkleden gaan lang mee door het stevige materiaal. Het speelgeweld van de kinderen zal niet snel schade veroorzaken aan het materiaal. Een kleed van speelkledenwinkel is daarom een duurzame investering!

Toch twijfelt u nog aan de aankoop, want kinderen maken snel vlekken in alles waar ze mee in aanraking komen. U hoeft echter niet bang te zijn dat het kleed dat u op het oog hebt binnen de kortste keren verprutst zal zijn door chocoladesmeer of limonade. Door de speciale vezels die gebruikt worden in de fabricatie van de speelkleden, zijn onze speelkleden namelijk heel eenvoudig te reinigen. De draden zijn zo vastgemaakt in het kleed dat vuil van welk type dan ook zich niet makkelijk zal hechten in het materiaal. U kunt daarom alle vlekken in de speelkleden makkelijk schoonmaken met een doek en koud water uit de kraan. Als u voorzichtig dept met koud water na een ongeluk, zult u zien dat het vuil in de doek gaat zitten, en niet in het kleed. Doordat het materiaal synthetisch is droogt het snel weer op en het hele speelkleed is daarna weer als nieuw. Het is ook weer een voordeel dat u hierbij geen chemische middelen hoeft te gebruiken. Voor uw kinderen blijft het vloerkleed dus een veilige plek om te spelen.

Bestel snel

Wilt u ook zo’n prachtig vloerkleed bestellen van speelkledenwinkel.nl? Surf dan snel naar onze webshop en neem een kijkje in ons zeer ruime aanbod. We zetten de voordelen van het bestellen bij ons even op een rijtje:

  • het online bestellen van de speelkleden met het digitale winkelwagentje is heel eenvoudig
  • u krijgt uw aankoop snel thuisbezorgd
  • geen verzend- of bezorgkosten: de levering is gratis!
  • twee weken nadat het kleed is bezorgd kunt u nog rustig de tijd nemen om definitief te beslissen of u het wilt houden. Als u toch een ander wilt, kunt u het kleed terugsturen voor 35 euro. Let wel op dat hij niet beschadigd raakt. Deze service van onze webwinkel noemen wij de ‘zichtservice’.
  • al ons materiaal is gekeurd op chemische rommel. Met bepaalde keurmerken bent u zeker van een 100% veilige speelplek voor uw kind.
  • de ontwerpen van de speelkleden in ons aanbod zijn erg modern en hip

Ga dus snel naar onze webshop en kies het kleed uit dat bij uw huis past! U zult snel een prachtig exemplaar in huis hebben waar uw kind op kan spelen. Bedankt voor uw bestelling op speelkledenwinkel.nl en heel graag tot ziens!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.