Verschillende soorten Briefumschlage

Enveloppen in grote partijen

Enveloppen nodig? Kom gauw naar briefumschlaegeonline.de! U zult zich in een waar enveloppenparadijs wanen, waar u Briefumschlage ziet zover als u kunt kijken. We hebben een ongelofelijk aanbod aan enveloppen in alle soorten en maten. Bovendien kunt u bij ons enorme partijen bestellen. De prijs daalt aanzienlijk (meer dan de helft!) als u een grote afname doet. Heeft u een grote partij nodig voor uw kantoor, of voor alle genodigden voor uw bruiloft? Neem een kijkje op onze website. U heeft bij ons de keuze uit 63 verschillende kleuren! Rood voor romantiek, blauw of grijs voor zakelijkheid, geel voor opvallendheid en speelsheid. De envelop van uw keuze laat de inhoud ervan al spreken.

Verschillende soorten Briefumschlage

We hebben een heleboel verschillende enveloppen in de aanbieding. De volgende formaten hebben we in elk geval in ons aanbod:

  • 8 x 11,4 cm
  • 9 x 14 cm
  • 11 x 15,6 cm
  • 12 x 18 cm
  • 13 x 18 cm
  • 9 x 22 cm
  • 11 x 22 cm

… en nog veel meer. We bieden ook enveloppen met en zonder venster voor de adressering. Naast de talloze kleuren die we hebben kunt u ook kiezen voor een bijzondere doorzichtige envelop. Pas wel op dat u geen vertrouwelijke informatie laat doorschijnen, een valkuil voor sommigen die voor dit type envelop kiezen.

Keuze te over en goede kwaliteit

U heeft al gemerkt dat u keuze te over heeft in ons aanbod. De Farbige Briefumschlage van briefumschlaegeonline.de zijn bovendien van een goede kwaliteit. Het materiaal is stevig en zal in de postmachines van de sorteerfabriek niet zomaar scheuren. Met onze producten kunt u ervan uitgaan dat uw bericht veilig en compleet aankomt bij de afzender. Kies voor ons en verstuur al uw belangrijke brieven met een gevoel van zekerheid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.